8 bijzondere manieren om het as van uw dierbare te verspreiden

Hoewel het plaatsen van as in een urn de meest gevraagde asbestemming is, zijn er ook andere creatieve manieren. Hieronder een aantal andere manieren om het as van uw dierbare te verspreiden.

Verstrooien op een favoriete plek
Verspreid de as ergens betekenisvol, misschien op de favoriete vakantieplek van je geliefde. Ook kun je ervoor kiezen om de as te verstrooien op meerdere locaties die belangrijk of symbolisch zijn aan het leven van je geliefde.

Met de stroom mee
Je geliefde kan hebben genoten van vissen, watersporten of gewoon dicht bij het water zijn. Kies een favoriete rivier, meer of oceaan. Stap op een boot en laat de as voorzichtig in het water vallen. Verspreid een aantal vers geplukte bloemblaadjes van bloemen tegelijkertijd, zodat u de as visueel kunt volgen terwijl deze met de stroom meegaat. Een tip: zorg dat iedereen tegen de wind in zit als je dit doet.

Weg met de wind
Laat de as van je geliefde in de stratosfeer los. Hij reist de wereld rond voor maanden met de wind voordat hij terugkomt naar de aarde als kern in sneeuwvlokken of regendruppels. Het is een epische reis om alle reizen te beëindigen.

Een levend gedenkteken
De as van een geliefde kan in een urn met een herdenkingsboom gaan, die een unieke mix bevat die een jonge boom voedt. Deze boom zal uitgroeien tot een prachtige levende eerbetoon.

Een weergave van vuurwerk
As kan ook in vuurwerk worden gezet en oplichten in de lucht, een bijzondere manier om een ​​geleefd leven te vieren.

Diamanten en kunstwerken
Hoewel deze methoden niet echt het ‘verspreiden’ of ‘verstrooien’ van as omvatten, zijn het creatieve manieren waarop een geliefde voor altijd kan worden vereeuwigd. As kan worden omgezet in synthetische diamanten, worden toegevoegd aan glazen, gemengd in verven voor een portret of zelfs als tatoeage worden gezet voor een gedenkteken.

Of je je geliefde zo dicht mogelijk bij je wilt houden of ze een groots uitzenden wilt geven, er is geen tekort aan opties of mogelijkheden. Zorg ervoor dat uw naaste familieleden eens zijn met de asbestemming. Het spreekt voor zich dat de as met de grootste waardigheid en respect moet worden behandeld, ongeacht de manier waarop we het leven van een geliefde vieren.

Ten slotte moet u ervoor zorgen dat u uw wensen opneemt in uw testament, of uw familie laat weten, zodat ze kunnen worden uitgevoerd.

Leave a Comment